Friday, March 12, 2010

bestiar

Trebuie sa gasesc niste cutii...sa impachetez...si sa pregatesc totul...in capul meu e o invazie de lacuste...

Am reusit sa imi patez agenda, am pus o placinta pe ea si a ramas o urma uleioasa...semana cu o gaina... oare cand am vazut ultima data o gaina vie?


Ce e frumos atunci cand e zapada si mergi cu trenul este ca daca esti foarte atent poti sa vezi pe intinderea alba animale pe care nu le-ai observa de obicei. Eu am vazut o vulpe si niste soimi.

Am mancat prea mult peste cu usturoi si ma ustura stomacul.
- Ia un dicarbocalm.
Vezi ca-s in borcanul meu cu pensule.
Ala de langa masa.


Iau. Cele mai bune pensule sunt cele facute din coada de veverita.

- Mai avem prezervative?
- Da, vezi ca sunt in al doilea sertar.
- Super…esti cea mai minunata colega de apartament! Mai aveam si lubrifiant dar nu stiu unde l-am pus. Hai c-am plecat, pa!

Sunt un porc pentru ca vreau numai sex in timp ce el vrea sa cladim o viata impreuna obladi oblada?


Putina lume stie ca exista delfini roz, de apa dulce. In Amazon. Nu sunt multi. In Bucuresti am vazut o ciocanitoare... intr-un copacel, pe splai. Nici astea nu cred ca sunt foarte multe. Cateodata mi se pare ca aud pasarea arc. Se aude din curtea interioara. Nu pot sa o vad pentru ca geamul este zidit.

Da, deci sunt oameni, vite si apoi lupi. Mamiferele de uscat cu cea mai mare raspandire. Eu ma gandeam ca sunt sobolanii. La o epidemie de ciuma mai intai vedeai pisici moarte. Din cauza ca mancau sobolani infestati. Dar sa revenim la lupi. Lupii sunt rai pentru ca mananca oi. Si fugaresc vacile si stressul le face sa avorteze. Principalele cauze de moarte ale lupilor sunt : vanatoarea legala sau ilegala, lupi omorati de alti lupi si rapciuga. Nu am vazut lupi decat la Braila la gradina zoologica dar erau oribili si foarte imputiti si stateau intr-o cusca pe beton. Si cred ca mureau din alte cauze.
Braila e un loc minunat care gazduieste multe creaturi.

Mi-am cumparat o carte noua. De cativa ani citesc alternativ literatura japoneza si literatura sud-americana si ieri am zis: pana aici! Mi-am propus sa imi cumpar ceva foarte contemporan si nu stiu exact de ce am ajuns acasa cu o carte de Nick Cave, Moartea lui Bunny Munro. Realizez abia acum ca cel mai probabil din cauza ca are un costum de iepure pe coperta.

Mi-e foame.

4 comments:

  1. linisteste-te ca totul o sa fie bine

    ReplyDelete
  2. ai avut vreodata impresia ca ti se pare cunoscuta o persoana si nu te-ai intalnit cu ea doar de cateva ori dar ai imresia ca stii totul despre ea?

    ReplyDelete
  3. da... mi s-a intamplat sa am sezatia asta... intrebarea ta imi aminteste de melodia aia de la savage garden 'i knew i loved you before i met you' :))

    ReplyDelete
  4. e o extrapolare cam mare dar nu neaparat imposibila. good luck

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...